WatchGuard - Next Generation Firewall

Next Generation Firewall

Een gepantserde toegangsdeur is wat U nodig hebt om uw gegevens te beschermen en ongestoord rond de klok te kunnen werken. Onze firewalls doen "deep packet inspection" en herkennen patronen van virussen en applicaties die U liever niet binnen wenst te hebben.

"APT blocker" technologie gaat nog verder door de verdachte data uit te voeren in een "sandbox" en het gedrag te onderzoeken. Dit is de enige technologie die U afdoende beschermd tegen virussen en "malware" die al lang het internet rond zijn voor de "anti-virus" fabrikant hiervoor een remedie heeft.

Uitgebreide rapporteringsmogelijkheden via "Dimension" zorgen dat U ad-hoc een leesbaar overzicht krijgt van wat er op uw internetlijn gebeurd. Uiteraard kan U ook op voorhand de nodige beperkingen inbouwen. Uw firewall wordt gekoppeld met uw gebruikersdatabase (Active Directory) en laat naast herkenning ook een gemakkelijke administratie toe.

Virtual Private Networking of kortom VPN zorgt dan weer voor een veilige verbinding met uw medewerkers in een filiaal, onderweg of bij hen thuis.

Laat U overtuigen en ga voor de meest uitgebreide security oplossing die momenteel voorhanden is.

Via een vast abonnement komt de firewall in ons beheer en kunnen wij vanop afstand zorgen voor bewaking en configuratie aanpassingen. Desgewenst kan de firewall ook ingesteld worden als controller voor uw WiFi met hotspot mogelijkheid voor bezoekers.

Kaspersky Lab

Endpoint Security

Een antivirus oplossing die niet alleen resistent is tegen Ransomware, maar ook tegen de nieuwste vormen van Cyrptolockers? Met verbazingwekkende resultaten en tal van features, komt Kaspersky steeds als winnaar naar boven.

Het nieuwe Cloud-management laat ons en de eindgebruiker toe om statussen en configuraties in één oogopslag te bekijken. Alles word gegroepeerd per onderneming, per gebruiker en per toestel!

OFFICE IT: Your Cloud & Managed Services Provider

Support

Lammerdries Zuid 17D
2250 Olen

014 94 60 03 | 012 46 60 03

Sales - Nieuw kantoor

Armand Segerslei 118
2640 Mortsel

03 446 60 03

Maatschappelijke zetel

Buizerdlaan 20
2100 Deurne

Contacteer ons

Remote Support

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie