Laat uw ICT beveiligen door een specialist

Doe uw voordeur toe!

Een gepantserde toegangsdeur is wat u nodig hebt om uw gegevens te beschermen en ongestoord de klok rond te kunnen werken. Omdat de dreiging van internetcriminaliteit blijft aanhouden, is het essentieel geworden om uw onderneming optimaal te beschermen!

Om aan de toenemende vraag van onze klanten naar betere bescherming tegen criminaliteit op dit vlak te beantwoorden, hebben wij de bewuste keuze gemaakt voor de firewall-oplossingen van WatchGuard. Als WatchGuard Gold Partner helpt Office-IT u om de security van uw bedrijf helemaal op punt te zetten. 

Laat u overtuigen door de meest uitgebreide security oplossing die momenteel voorhanden is. 

MFA houdt indringers buiten

Authenticatieaanvallen en diefstal van inloggegevens zijn nog steeds de belangrijkste wapens van cybercriminelen. Een eenvoudig paswoord van 8 karakters kan in een tijdspanne van slechts 52 seconden gehackt worden. En slechts één  gestolen paswoord van één van uw medewerkers is voldoende om uw volledig netwerk te hacken. 

Hierdoor is Multi Factor Authenticatie (MFA) nu van cruciaal belang voor alle bedrijven – ongeacht hun grootte! WatchGuard AuthPoint is dé juiste oplossing op het juiste moment!

Voorkom internetcriminaliteit

Een antivirus oplossing die niet alleen resistent is tegen Ransomware, maar ook tegen de nieuwste vormen van Cryptolockers? Met verbazingwekkende resultaten en tal van features komt Kaspersky steeds als winnaar naar boven.

Het nieuwe Cloud-management laat ons en de eindgebruiker toe om statussen en configuraties in één oogopslag te bekijken. Alles wordt gegroepeerd per onderneming, per gebruiker en per toestel! 

Office-IT - cloud & managed service provider

Lammerdries Zuid 17D

2250 Olen

014 94 60 03 | 012 46 60 03

Armand Segerslei 118

2640 Mortsel

03 446 60 03

Maatschappelijke zetel

Buizerdlaan 20
2100 Deurne

Contacteer ons

Remote Support

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie