Door kwalitatieve monitoring software te gebruiken, wordt uw volledige infrastructuur geïnventariseerd en permanent bewaakt. Alle informatie wordt verstuurd naar een externe monitor in een datacenter, en is toegankelijk voor de klant. Aan de hand van een status overzicht van alle componenten (servers, storage, switches, firewalls pc's,…) kan u de werking van uw systemen opvolgen. Bij eventuele gevaren (defecten, onvoldoende capaciteit, hoge belasting…) kan er een alarm worden gegenereerd.

Om over langere periodes de nodige informatie te verkrijgen over de werking van de componenten, is er ook een rapporteringstool aanwezig. Desgewenst kan onze Serviceafdeling uw infrastructuur proactief monitoren, zodat ze tijdig kunnen handelen bij eventuele calamiteiten.

Voor een vast bedrag per maand kan u de onderhoudswerken automatiseren, zelfs buiten de kantooruren. Klanten waarvan het essentieel is om continue beschikbaar te zijn, kunnen wij een sterke tool aanbieden voor lokale- en Cloud infrastructuren!

Bekijk hier meer informatie over deze Monitoring service


Office-IT - cloud & managed service provider

Lammerdries Zuid 17D

2250 Olen

014 94 60 03 | 012 46 60 03

Armand Segerslei 118

2640 Mortsel

03 446 60 03

Maatschappelijke zetel

Buizerdlaan 20
2100 Deurne

Contacteer ons

Remote Support

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie