De continuïteit van uw infrastructuur is belangrijk. Via een monitoring software kunnen wij 7 op 7 de status van uw apparatuur controleren. Bij een (dreigende) storing of defect zal er een alarm aangemaakt worden, waardoor onze helpdesk snel kan ingrijpen!
Vertrouw ons uw servers toe en reken op onze professionele diensten. In onze datacenters te Olen en Deurne worden uw "dedicated" servers op de nieuwste hardware ter beschikking gesteld. Redundant internet, beveiliging tegen stroomval en een replicatie tussen onze datacenters zijn de perfecte omstandigheden. Office-IT zorgt ook voor een adequate verbinding naar uw bedrijf! Met de nodige ondersteuning laten wij uw apparatuur optimaal functioneren in het Cloud model!
Het Office-IT Cloud Presence Platform is dé oplossing voor onze klanten die op zoek zijn naar een stabiel, performant én eenvoudig te beheren platform om hun digitale aanwezigheid op het web te versterken. Met onze oplossing kan U op een makkelijke manier uw domeinen, DNS, websites, forwards, … beheren vanuit 1 enkele console!
Bescherm uw gegevens! De criminaliteit verplaatst zich naar ons publieke leven. Uw bedrijfs- of persoonlijke gegevens kunnen van onschatbare waarden zijn in de verkeerde handen. Bij Office-IT hebben we al enige tijd gekozen voor ‘WatchGuard’, één van de marktleiders op gebied van Firewalls en bescherming. Een anti-virus of Firewall is helaas nooit waterdicht tegen de nieuwste dreigingen. Met de APT-blocker van WatchGuard, heeft u een bijkomende beveiliging die uw gegevens beschermt tegen de laatste nieuwe virussen en malware!
Ons team met gespecialiseerde medewerkers beheren uw ICT-infrastructuur. Wij verzorgen de technische communicatie met uw softwareleveranciers; On-Premise of in de Cloud. Een waaier van Office-IT services is beschikbaar om U te ondersteunen zodat U kan werken op de corebusiness van het bedrijf. Wij delen onze ervaring over al onze medewerkers en klanten.
Ondanks dat er wel back-ups gemaakt worden, durven deze toch verloren te gaan. Een Cloud back-up naar een vertrouwde partner, die beschikt over een veilige omgeving in een datacenter in België, biedt hier de perfecte oplossing voor! Of bent u klaar voor de overstap naar een serverless omgeving? Werken op een veilige manier vanaf eender welke locatie? Ook hier hebben wij de gepaste oplossing voor! En we gaan nog een stapje verder, want dankzij Awingu kan u nu ook werken volgens het BYOD-principe.
Techniek kan falen, een server die niet beschikbaar is, een firewall die niet doorstart of doodeenvoudig uw netwerk dat geen connectie toelaat. Vaak zijn er geen noodscenarios en het kost een bedrijf uren alvorens iedereen zijn normale taken kan waarnemen. Voor veel componenten kunnen wij een redundante oplossing aanbieden en krijgt u de nodige garantie op continuïteit. Niet zelden is dit een betere oplossing dan een duur waarborgcontract.
In het tijdperk waar alles gedigitaliseerd wordt, zorgt VoIP technologie ervoor dat onze gesprekken mee op de digitale snelweg gezet worden. Klassieke telefonie, afzonderlijke bekabeling en telefooncentrales die niet digitaal werken, het zal verdwijnen. Uw investeringen in internet krijgen extra rendement en VoIP met superieure kwaliteit en mogelijkheden bieden een oplossing. Communicatiekosten en huur van lijnen worden gereduceerd waardoor een budgetvriendelijke oplossing paraat is.
Een onverwacht probleem, vragen over het gebruik van software, een extra configuratie van uw Pc of netwerk? Door middel van onze helpdesk kan u zonder uitstel contact opnemen met onze medewerkers die uw probleem vanop afstand zullen verhelpen.
Onze sales afdeling zal in samenspraak met onze techniekers de beste apparatuur voor u voorstellen. Met onze scherpe prijzen en breed gamma aan services, zullen wij erop toezien dat uw toestellen optimaal werken! Samen met onze partners (Microsoft, Fonzer, WatchGuard, HP, ...) kunnen wij ervoor zorgen dat u over de meest geschikte hard- en software beschikt!

Office-IT - cloud & managed service provider

Lammerdries Zuid 17D

2250 Olen

014 94 60 03 | 012 46 60 03

Armand Segerslei 118

2640 Mortsel

03 446 60 03

Maatschappelijke zetel

Buizerdlaan 20
2100 Deurne

Contacteer ons

Remote Support

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie