Uw IT-infrastructuur die moet werken, simpel. Door 24/7 monitoring van uw apparatuur en netwerken kunnen we anticiperen op problemen en proactief ingrijpen. Zo focust u zich dag na dag op uw business, terwijl wij achter de schermen alles op rolletjes laten open. IT waar u op kunt bouwen.
Snel, performant en veilig werken? Daarvoor is een kwalitatieve IT infrastructuur essentieel. Op onze eigen servers in ons beveiligd datacenter of bij u op kantoor? Wij zorgen voor de gepaste oplossing. Of misschien bent u wel toe aan het nieuwe werken en wenst u over te stappen naar de cloud, zodat u altijd en overal optimaal kunt presteren? Bij Office-IT bieden we u een ruime waaier aan mogelijkheden, toegesneden op maat van de KMO, inclusief de nodige VoIP-toepassingen. We denken met u mee, ontzorgen u en stellen alle tools ter beschikking die u nodig heeft om te groeien. Zo behoudt u de controle en kunt u steeds terugvallen op systemen die er staan.
Uw bedrijfsgegevens beschermen tegen hackers en cybercriminelen wordt steeds belangrijker. In de verkeerde handen zijn uw bedrijfs- en persoonlijke gegevens van goudwaarde. Bij Office IT- zorgen we voor een optimale beveiliging van uw netwerk en toestellen. Hiervoor werken we samen met professionele partners op het vlak van firewalls, antivirus en e-mailbeveiliging. WatchGuard, Kaspersky en Vade Secure zijn alvast de ronkende namen die mee instaan voor uw veiligheid. Zo bent u optimaal beschermd tegen virussen, malware, ransomware en andere cyberdreigingen.
Techniek kan falen, een server die niet beschikbaar is, een firewall die niet doorstart of doodeenvoudig uw netwerk dat geen connectie toelaat. Vaak zijn er geen noodscenarios en het kost een bedrijf uren alvorens iedereen zijn normale taken kan waarnemen. Voor veel componenten kunnen wij een redundante oplossing aanbieden en krijgt u de nodige garantie op continuïteit. Niet zelden is dit een betere oplossing dan een duur waarborgcontract.
Hebt u een vraag of is uw interesse gewekt?

Office-IT - cloud & managed service provider

Lammerdries Zuid 17D

2250 Olen

014 94 60 03 | 012 46 60 03

Armand Segerslei 118

2640 Mortsel

03 446 60 03

Maatschappelijke zetel

Buizerdlaan 20
2100 Deurne

Contacteer ons

Remote Support

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie