Uitzonderlijke WatchGuard Trade up actie

Uitzonderlijke WatchGuard Trade up actie

Als WatchGuard klant krijgt u nu een uitzonderlijke korting van 10% bij aankoop van de nieuwste Firebox! Laat dus niets aan het toeval over en zorg ervoor dat uw internet voor de komende 3 jaar maximaal beveiligd wordt dankzij de nieuwe generatie WatchGuard firewalls. 

Een goed idee om 2019 zorgeloos te starten! Want we worden dagelijks geconfronteerd met allerlei vormen van CyberAttacks, waarbij  malafide gebruikers informatie ontfutselen die ze nadien met uw identiteit naar uw gebruikelijke bestemmelingen versturen. Met deze nieuwste serie firewalls biedt WatchGuard volledige netwerkbeveiliging tegen alle hedendaagse bedreigingen.

Waarom omschakelen naar een Firebox? 

  • De nieuwe modellen zijn sterk genoeg om permanent doorlopende controles correct uit te voeren
  • Meer doorvoersnelheid op de meest performante internetlijnen dankzij nieuwe en krachtige processoren. U hoeft niet langer te kiezen tussen snelheid en veiligheid
  • Nieuwste generatie Unified Treat Management netwerkbeveiligingsoplossing
  • Eenvoudig in gebruik en beheer
  • Uitgebreide rapporteringsmogelijkheden

Nog tot 27 december 2018 kan u dankzij het WatchGuard Trade up programma uw huidig toestel vervangen met het beste dat WatchGuard u nu te bieden heeft. Bovendien zetten wij gratis uw configuratie over en activeren wij de extra beveiligingssoftware!

De actie geldt alleen voor de trade up naar een nieuwer model in combinatie met 3 jaar Total Security Suite met o.a. extra controle op "Cryptolocker Malware". 

Met de ‘Total Security’-suite op de WatchGuard Firebox beschermt u uw omgeving tegen alle mogelijke internetbedreigingen. De vele mogelijkheden van de Fireware-software en de best-of-breed integraties zorgen ervoor dat uw netwerk grondig wordt beschermd, een hoge snelheid heeft en volkomen transparant is. Zaken die nodig zijn om uw organisatie in bedrijf te houden.

Hebt u interesse? Neem dan vóór 28 december 2018 contact op met onze sales afdeling via mail of per telefoon op het nummer 014 94 60 40 voor een gepersonaliseerde offerte.

Onze B2B Sales geeft u graag de nodige informatie. 

Office-IT - cloud & managed service provider

Lammerdries Zuid 17D

2250 Olen

014 94 60 03 | 012 46 60 03

Armand Segerslei 118

2640 Mortsel

03 446 60 03

Maatschappelijke zetel

Buizerdlaan 20
2100 Deurne

Contacteer ons

Remote Support

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie