Help, ik vergat een back-up te maken!

Help, ik vergat een back-up te maken!

Maar al te vaak vergeten we een backup te maken van onze documenten, foto’s en belangrijke data op onze computer. Deze worden automatisch op de harde schijf opgeslagen, maar die harde schijf is en blijft een toestel en geeft op een dag de geest. Wanneer de harde schijf stuk gaat, verlies je alle opgeslagen gegevens. Ook al heb je nog een garantie op de harde schijf dan ga je je gegevens niet kunnen recupereren. Je zal in dat geval enkel een nieuwe harde schijf ontvangen.

Welke back-upoplossing neem ik best?

Zoek naar een gemakkelijke oplossing, waarbij automatisch een back-up wordt gemaakt naar een externe harde schijf, server of cloud service. Wanneer je kiest voor een externe harde schijf, bewaar dan de harde schijf op een andere plaats. Zo heb je in geval van brand nog steeds een exemplaar beschikbaar. De ideale oplossing is die waar dagelijks automatisch een back-up gemaakt wordt van al je belangrijke data, zonder dat je zelf enige actie moet ondernemen. Online back-up oplossingen hebben tevens het voordeel dat je toegang krijgt tot je gegevens waar maar ook ter wereld. Ze zijn niet onderhevig aan natuurrampen, en de meeste online diensten garanderen een 100% waterdichte beveiliging.

Met onze OiT CloudBackUpformule kunnen wij op een veilige manier uw dagelijkse back-ups repliceren naar een van onze datacenters. Die locatie is volledig onafhankelijk van uw eigen netwerk én beveiligd tegen virussen, uitval, rampen en meer.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Heeft u uw antwoord hier niet gevonden?

Office-IT - cloud & managed service provider

Lammerdries Zuid 17D

2250 Olen

014 94 60 03 | 012 46 60 03

Armand Segerslei 118

2640 Mortsel

03 446 60 03

Maatschappelijke zetel

Buizerdlaan 20
2100 Deurne

Contacteer ons

Remote Support

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie