Een welgemeende dank u aan al onze medewerkers die hun best doen om alle gebruikers in hun nieuwe werkomgeving te ondersteunen. Met een minimale bezetting in ons callcenter en medewerkers die met de meest geavanceerde oplossingen van thuis werken slagen we erin om de continuïteit te verzekeren voor onze klanten en anticiperen we op wat nog komen gaat.

Yealink T41S
Een uitstekende entry-level SIP telefoon! Hij is uitgerust met de nodige functionaliteit om productief te kunnen werken en door zijn Optima HD Voice Quality, zijn gesprekken kristalhelder!
Yealink T46S
Door de Optima HD technologie kan u deze T46S met zijn 4.3" kleurendisplay optimaal gebruiken! Het ideale toestel voor de drukke professionals die willen genieten van een heldere gesprekskwaliteit en eenvoudige interface!
Yealink T48S
Geschikt voor zowel grote internationale bedrijven als kleine KMO's is deze Touch Screen T48S een echt droom toestel! Met zijn grote display kan u zorgenloos tussen schermen swipen en zijn applicaties probleemloos gebruiken!
Yealink W52P
Ontwikkeld voor de kleine en middelgrote ondernemingen is deze Yealink W52P geschikt op elke locatie. Zelfs voor kantoren aan huis kan deze telefoon perfect dienen door zijn vele functies en interoperabiliteit!
Ook andere merken beschikbaar
Wij verdelen ook andere merken. Voor verdere informatie kan u steeds terecht bij onze sales afdeling!

Office-IT - cloud & managed service provider

Lammerdries Zuid 17D

2250 Olen

014 94 60 03 | 012 46 60 03

Armand Segerslei 118

2640 Mortsel

03 446 60 03

Maatschappelijke zetel

Buizerdlaan 20
2100 Deurne

Contacteer ons

Remote Support

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie