Een welgemeende dank u aan al onze medewerkers die hun best doen om alle gebruikers in hun nieuwe werkomgeving te ondersteunen. Met een minimale bezetting in ons callcenter en medewerkers die met de meest geavanceerde oplossingen van thuis werken slagen we erin om de continuïteit te verzekeren voor onze klanten en anticiperen we op wat nog komen gaat.

HP LaserJet Enterprise M507dn
Deze LaserJet zorgt voor verbazingwekkende snelheid met een energiezuinig design! Met tal van ingebouwde functies kent deze printer een sterke flexibiliteit die je kan inzetten op élke werkvloer!
HP OfficeJet Pro 9020
De nieuwste generatie printers van HP zorgen voor innovatief design! Gebruik volop zijn vele functies en geniet van een scherpe kleurenkwaliteit in combinatie met hoge afdruksnelheden!
HP PageWide Pro 452dw
Reken op professionele kleuren en lage verbruikskosten met de nieuwe PageWide serie van HP! De perfecte printer voor uw kantooromgeving!
HP PageWide Pro 477dw
Dring downtime terug met HP PageWide technologie die de betrouwbare prestaties levert die bedrijven nodig hebben! Met een waanzinnige printsnelheid en tal van functies is hij uiterst geschikt voor elke werkomgeving!
Ook andere merken beschikbaar
Wij verdelen ook andere merken. Voor verdere informatie kan u steeds terecht bij onze sales afdeling!

Office-IT - cloud & managed service provider

Lammerdries Zuid 17D

2250 Olen

014 94 60 03 | 012 46 60 03

Armand Segerslei 118

2640 Mortsel

03 446 60 03

Maatschappelijke zetel

Buizerdlaan 20
2100 Deurne

Contacteer ons

Remote Support

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie