Een welgemeende dank u aan al onze medewerkers die hun best doen om alle gebruikers in hun nieuwe werkomgeving te ondersteunen. Met een minimale bezetting in ons callcenter en medewerkers die met de meest geavanceerde oplossingen van thuis werken slagen we erin om de continuïteit te verzekeren voor onze klanten en anticiperen we op wat nog komen gaat.

Fujitsu Esprimo D958
Hoge uitbreidingsmogelijkheden met sterke prestaties! De D958 is een stille, energiezuinige performer die alle taken aankan op kantoor!
HP EliteDesk 800 G5
De meest krachtige oplossing om uw meest veeleisende behoeften te volbrengen! Kies voor zekerheid met deze ultra betrouwbare en krachtige EliteDesk! Gebouwd voor ondernemingen kan hij de meest veeleisende taken zonder problemen aan!
HP ProDesk 400 G6
Een pc die met uw bedrijf meegroeit? Stijlvol en opnieuw ontworpen, zorgt deze HP ProDesk 400 G6 voor een betrouwbaar en veilig instrument dat u kan inzetten op de moderne werkvloer!
HP ProDesk 600 G5
De beste balans tussen prestatie en waarde! Geef de drukbezette werknemers de voorsprong die ze nodig hebben om jouw bedrijfsgroei optimaal te ondersteunen! Ontworpen voor krachtige prestaties, gaat deze desktop geen enkele uitdaging uit de weg!
PC op maat
Toch niet wat u zoekt? Laat door ons sales team de ideale desktop voor u samenstellen! Een HP, Fujitsu of Dell model compleet op maat!

Office-IT - cloud & managed service provider

Lammerdries Zuid 17D

2250 Olen

014 94 60 03 | 012 46 60 03

Armand Segerslei 118

2640 Mortsel

03 446 60 03

Maatschappelijke zetel

Buizerdlaan 20
2100 Deurne

Contacteer ons

Remote Support

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie